Club Gospel

Club Gospel tapahtumaClub Gospel avaa ovet nauttimaan musiikista ja esittävästä taiteesta. Klubin tarkoitus on tarjota viihtymistä ja matalaa kynnystä sekä yleisölle että esiintyjille. Klubille on aina vapaa pääsy, kuten kaikkeen muuhunkin Kristikan toimintaan. Klubi-illan on tarkoitus tarjota puitteet mukavalle ja rennolle yhdessäololle. Siinä on mahdollisuus kokoea sekä musiikin yhdistävä ja vaikutus että ystävyyden alku. Club Gospel haluaa olla olohuonemainen kohtaamispaikka, jossa ihmiset viihtyvät ja jossa on  aidosti mahdollista koetella lahjojaan esiiintyvänä taiteilijana. Jos mieltäsi kutkuttaa ja haluaisit kokeilla ainakin kerran elämässäsi, mitä olisi esiintyä muille ja esittää se laulu, kertoa vitsi tai lausua runo, niin ota suunnaksi Kristikan Club Gospel -ilta. Jos taas lahjasi ovat kuvallisempia, on sinulla myös mahdollisuus tulla ja pystyttää illan ajaksi pop up  -taidenäyttely. Ainoa kriteeri, jonka kohdalla joudut itsetutkiskeluun on se, että materiaalin on oltava kristilliseen ympäristöön sopivaa ja selvinpäin esitettävää.

Club Gospel on tarkoitettu paikaksi ja tilaksi, johon on helppo tulla viihtymään. Ilta on hyvin vapaamuotoinen, eikä korvia huumaava musiikki suinkaan varasta kaikkea aikaa, vaan illan aikana on myös hetkiä, jolloin saat uppoutua rauhassa kahvikupposen tai teen ääressä keskustelemaan muiden kanssa. Parhaassa tapauksessa voi käydä niin, että löydät illasta hyvän sisällön lisäksi uusia ystäviä, joiden kanssa jakaa elämää muutenkin Kristikan ulkopuolella.

Tilaisuus muusikoille ja esiintyjille

Club Gospel tarjoaa väylän kristityille muusikoille, taiteilijoille ja viihdyttäjille tuoda omia tuotoksia yleisön kuultavaksi, nähtäväksi ja koettavaksi. Paikalle ovat tervetulleita myös ne esiintyjät, joiden töistä heijastuu kristillinen arvomaailma tavalla tai toisella, vaikkei mieltäisikään itseään uskovaiseksi tai ”hihhuliksi”. Kotoisissa klubi-illoissa  esiintymään voi tepastella niin ensikertalainen, kuin konkarikin.

Olit sitten runoilija, stand up-koomikko, trubaduuri tai jonkun muun ilmaisualan edustaja, niin Club Gospel on olemassa juuri sinua varten.

Lisätiedot

Club Gospel illat ovat tauolla. Emme tiedä vielä, koska seuraava ilta järjestyy.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan illan järjestelyihin, niin ota yhteyttä Janne ansaharjuun,

Lisätietoja voit kysellä Janne Ansaharjulta, p. 040 707 9839, janne.ansaharju@kristikka.fi.

Club Gospel Instagramissa

Access Token is invalid, please get it again