Kevät alkaa olla jo pitkällä ja uutta elämää virtaa pitkän talven jälkeen ympäröivässä luonnossa. Puun oksat puskevat pienen pieniä herkänvihreitä lehtiä, linnut lentelevät kiireellä laulaen rakennusainesta pesäänsä ja kukkaset alkavat nostella suloisia päitään mullan uumenista. Jumala on suorastaan kuorruttanut meidät kauneudella. Itsekin huomaan, että pimeän kauden jälkeen aurinko saa mielen toiveikkaaksi, lennokkaaksi ja kaipaamaan jotain kaunista omaan elämääni.

Raamatussa puhutaan monissa kohdissa naisen kauneudesta ja miten meidät on luotu kauniiksi ja ihmeellisiksi. Onko todella niin? Naistenlehdet hehkuttavat kauneusvinkkejään, moni käy kauneusleikkauksissa ja monesta tuutista julistetaan, millainen on kaunis nainen. Monelta osalta en sovi muottiin ja se ajatus saa tuntemaan riittämättömyyttä. Kelpaanko? Olenko kaunis? Miksi minuun sattuu, kun ajattelen omaa kauneuttani? Ja millaista on todellinen, Raamatussa kuvattu, kauneus?

Kauden viimeisessä KokoNainen-illassa (Kristikan sisäpihalla, Rauhankatu 12 b) Keltaisella tuvalla to 18.5. klo 18 keskustellaan aiheesta ”Naisen kauneus – voimaa ja kipua”. Voit halutessasi tuoda jotain pientä syötävää tai juotavaa nyyttäripöytään.

Tervetuloa yksin tai ystävän kanssa!

Sinua siunaten,
Maria Peltonen KokoNainen-tiimistä

P.S. Voit ”ilmoittautua” tapahtumaan Facebookissa ja jakaa kavereille.