Uusi vuosi ja Raittiusseuran uusi tuleminen

Raittiusseurassa alkaa tilanne rauhoittua ja on aika miettiä, mitä kristillinen raittiustyö voisi olla tällä vuosituhannella ja armon vuonna 2014.

28.5.2013 pidetyssä vuosikokouksessa valitulla hallituksella on haasteellinen, mutta innostava tehtävä luotsata 120-vuotiasta seuraa uuteen kukoistukseen. Hallitus näkee, että Raittisseura voisi olla kansallisesti merkittävä hengellinen ja yhteiskunnallinen keskustelija ja vaikuttaja raittiiden elämäntapojen edistäjänä. Tähän työhön kutsumme kaikkia jäseniämme rukouksella osallistumaan.

Turun kristillisen raittiusseuran kiinteistösäätiön uusi hallitus on päässyt aloittamaan työnsä lokakuun alussa. Tilanne selkeytyi, kun keväällä osan jäsenistä pitämä kokous todettiin Käräjäoikeuden päätöksellä laittomaksi. Patentti- ja rekisterihallitus totesi tilanteen riidattomaksi 30.9. pitämässään kokouksessa.

Seuran ja Kiinteistösäätiön asioista tiedotetaan yhteisillä nettisivuilla, www.kristikka.fi.

Rauhan ja raittiuden terveisin, Turun kristillisen raittiusseuran hallitus


Jäsenmaksu vuodeksi 2014

Turun kristillinen raittiusseura ry:n vuosikokous päätti muutaman vuoden tauon jälkeen jatkaa jäsenmaksun keräämistä. Jäsenmaksun määräksi päätettiin 10 euroa henkilöltä.

Tilinumero: IBAN: FI30 5710 7010 0031 89 (BIC: OKOYFIHH)
Eräpäivä: 31.3.2014
Summa: 10 euroa
Viestiin merkintä: Jäsenmaksu 2014 (ja jäsenen nimi, jos maksaja eri)


Jäsenkirjeet sähköisesti

Raittiusseuran hallitus on päättänyt, että jäsenkirjeet julkaistaan jatkossa sähköisenä seuran nettisivuilla, osoitteessa www.kristikka.fi. Päätös on taloudellinen ja ekologinen.

Jos haluat edelleen paperisen jäsenkirjeen, ota yhteyttä sihteeri Janne Ansaharjuun, p. 040 707 9839.